Tietosuojaseloste

RELOVE TIETOSUOJA  Päivitetty 1.1.2023

Tässä tietosuojalausunnossa kuvataan, miten Relove Oy (”Relove”) käsittelee asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja.

Keräämme henkilötietojasi, kun asioit verkkokaupassamme, tilaat uutiskirjeemme tai asioit muutoin kanssamme.

Keräämämme tiedot voivat olla sellaisia, joita annat itse verkkokaupan ostosten yhteydessä tai kampanjaan osallistumisen yhteydessä. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja jotka tallentuvat samalla kun käytät verkkopalveluamme (esimerkiksi evästeet, sijaintitiedot ja IP-osoitteet). Nämä tiedot ovat yleensä yhdistettävissä sinuun ainoastaan lisätietojen avulla.

Muuta evästeasetuksia

Käsittelemme henkilötietojasi tilausten toimittamiseksi, asiakashallinnan ja palvelujemme toteuttamiseksi sekä kehittämiseksi. Kerättyjen tietojen käsittely auttaa meitä analysoimaan asiakkaidemme mieltymyksiä ja toiveita.

Tarvitsemme tilausten yhteydessä kerättyjä henkilötietojasi tilausten täytäntöönpanemiseksi. Lisäksi tiettyjen henkilötietojen, kuten reklamaatioihin ja suoramarkkinointilupiin liittyvien henkilötietojen käsittely perustuu lakisääteisiin velvoitteisiimme.

Tiettyjen henkilötietojen antamatta jättäminen voi johtaa siihen, että emme voi toimittaa tilaustasi ja tehdä kanssasi sopimusta tuotteidemme myymisestä, eli emme voi myydä sinulle tuotteitamme.

Luovutamme henkilötietoja yhteistyökumppaneillemme kuten maksupalveluntarjoajalle relove.fi verkkokaupassa tehtyjen ostosten maksujen suorittamiseksi. Lue lisää täältä, miten maksupalvelun tarjoajamme Klarna käyttää tietojasi:  https://www.klarna.com/fi/tietosuoja.

Käsittelemme henkilötietojasi tarjotessamme sinulle asiakaspalvelua ja lähettäessämme asiakasviestintää. Lisäksi lähetämme sinulle lain sallimissa rajoissa suostumuksen tai asiakkuuden perusteella sähköistä suoramarkkinointia ja kohdennamme henkilötietojesi käsittelyn avulla sinulle juuri sinua kiinnostavaa markkinointia esimerkiksi verkkosivustomme Meta-pikselien avulla.

Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi kaikessa suorittamassamme käsittelyssä. Käsittelemme mahdollisuuksien mukaan pseudonimisoituja tietoja ja segmenttitietoja. Emme käsittele sinuun yhdistettävissä olevia tietoja, ellei se ole välttämätöntä käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi.

Voit itse vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn, oikeus saada pääsy henkilötietoihisi sekä oikeus tietojen oikaisemiseen, poistamiseen, rajoittamiseen sekä siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä sekä oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

Voimme ajoittain tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöihimme esimerkiksi omien toimintatapojemme tai lainsäädännön ja tulkintakäytäntöjen muutosten perusteella. Suosittelemme, että tutustut tietosuojainformaatioomme säännöllisesti, jotta saat kattavat tiedot mahdollisesti tehdyistä muutoksista.

Kun muutamme tietosuojakäytäntöjämme, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

Tietosuoja-asioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@relove.fi

Relove Oy, Y-tunnus: 2746112-2

Suodata tuotteita

Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit